Obklady
do koupelny

OBKLADY DO KOUPELNY

Dopřejte si to nejlepší na trhu. Vyberte si do své nové koupelny obklady z RIVESTI a těšte se z jejich elegance a stylu.

Naše velkoformátové italské obklady, které si na první pohled zamilujete,
se vyznačují především špičkovou kvalitou, precizním provedením a moderním designem.

Toto video je uloženo na YouTube. Pokud jej přehrajete,
souhlasíte s Podmínkami poskytovaní služeb, ktere naleznete zde.

Potřebujete poradit
s výběrem?

REALIZACE

INSPIRATIVNÍ ČLÁNKY

Jak má vypadat elegantní koupelna
Jak má vypadat elegantní koupelna
Koupelna je nejintimnějším místem vašeho bydlení. Prostor, kde se cítíte bezpečně, kam se těšíte a do něhož se vždy budete rádi vracet. Proto musí být vaše koupelna naprosto skvělá. Vytvořte ze své koupelny opravdový chrám očisty pro tělo i duši. Povyšte obyčejnou koupel či sprchování na luxusní zážitek.
Designové baterie. Klenot vaší koupelny
Designové baterie. Klenot vaší koupelny
Koupelnová baterie je estetickým vrcholem každé designové koupelny. Je to právě baterie, která prozradí, zda je koupelna opravdu vyladěná do všech detailů. Každá návštěva, která vstoupí do vaší koupelny, se zaměří právě na baterii: Jí se bude dotýkat, zkoušet její funkčnost a komfort, a hlavně hodnotit, jak zapadá do konceptu koupelny a jak ji celou reprezentuje. Baterie je jako vzácný šperk, a stejně pečlivě jako drahokam či klenot ji proto také musíme vybírat.
Profesionální 3D vizualizace. Dejte své vysněné koupelně tvář
Profesionální 3D vizualizace. Dejte své vysněné koupelně tvář
Vaše luxusní koupelna se stane skutečností. Dáme vašemu snu reálnou tvář. Naše 3D vizualizace není jen sofistikovaný program: je to příležitost pro vaši fantazii, přání a sny o nejdokonalejší koupelně – té vaší. Tou nejdůležitější hodnotou je porozumění. Proto ze všeho nejdříve vyslechneme klientovu představu. Náš přístup je ze všeho nejvíce lidský, až poté technický: Chceme vědět, co zákazník od své koupelny očekává, na co se těší, co si chce užít a čím se pochlubit. Teprve pak promyslíme detaily, sladíme celý prostor po funkční i estetické stránce a vše pečlivě přeneseme do návrhu v realistickém 3D zobrazení.